graffiNOVINY

Komori Open House 2024

13.02.2024

S potěšením Vás informujeme, že dne 17. dubna 2024 společnost KOMORI srdečně zve na Den otevřených dveří, přední událost před nadcházejícím veletrhem Drupa. Tato akce poskytne unikátní příležitost seznámit se s nejnovějšími technologickými inovacemi a produkty, které Komori Europe nabízí.

Připojte se k nám v 10:00 na oficiální zahájení v Komori Graphic Center – Europe v Utrechtu. Se „zcela novou 25 metrovou obalovou konfigurací “ změníme vaše vnímání efektivní výroby obalů pomocí speciálních barev. Pro komerční tiskárny zavedeme další úroveň autonomní výroby s Komori Autopilot. Přidejte se k nám a inspirujte se prostřednictvím série interaktivních prezentací, workshopů, ukázek tisku a postpressu. Tato plně zajištěná akce bude ukončena v 17:00 s nápoji, občerstvením a prostorem pro skvělé rozhovory!

Váš dokonalý náskok na Drupa 2024 začíná v Komori Graphic Center!

Nezapomeňte si rezervovat místo. Zaregistrujte se nyní a získejte exkluzivní vstupenku. Klíčem je zaregistrovat sebe a své kolegy. Po registraci obdrží každý potvrzení a osobní QR kód. Tento kód bude naskenován u vchodu. Pokud nemáte QR kód, zaregistrujeme Vás na recepci, ale bude to trvat 4-5 minut.

Dalším dobrým důvodem k registraci před dnem otevřených dveří je, že budete mít šanci získat vstupenky na veletrh Drupa, které Komori rozdává zdarma.