graffiNOVINY

Komori slaví obrovský úspěch na výstavě Drupa 2024

16.06.2024

Komori Europe s potěšením oznamuje úspěšné zakončení výstavy drupa 2024, kde společnost překonala očekávání a přilákala rekordní počet návštěvníků ke svému stánku v hale 15. S účastníky z více než 150 zemí byla drupa 2024 globálním triumfem, který představil inovace a vedoucí postavení společnosti Komori v tiskárenském průmyslu s hlavním tématem “Connected Automation”.

Atmosféra na výstavě Drupa byla mimořádně pozitivní s ohromující reakcí od profesionálů z oboru a potenciálních klientů. Návštěvníci stánku Komori zažili komplexní řešení pro komerční i obalový tisk. Komerční sezení zdůraznila inovativní funkci konektivity a její bezproblémovou integraci s postpress řešením ukazující, jak automatizace může zefektivnit celý tiskový proces. Pro obaly byl kladen důraz na rychlé změny barev umožněné technologií “Chytrých barev” a efektivitu “Super krátké přípravy”, což podtrhlo schopnost společnosti Komori splnit vysoké požadavky na výrobu obalů a důvěru v excelenci společnosti Komori.

Druhý den výstavy, 29. května, uspořádala společnost Komori na výstavě Drupa party k zakončení oslav svého 100. výročí. Akce se zúčastnili předseda představenstva pan Yoshiharu Komori a výkonný ředitel, prezident a CEO pan Satoshi Mochida, spolu s dalšími klíčovými osobnostmi společnosti, což dodalo této příležitosti zvláštní nádech.

Jsme nadšeni z vynikajícího úspěchu výstavy drupa 2024. Pozitivní ohlasy, významné prodeje a zájem o naše vybavení podtrhují závazek společnosti Komori k inovacím a naplňování potřeb našich globálních zákazníků.

Thomas Heininger, generální ředitel Komori Europe

Komori vyjadřuje srdečné poděkování všem návštěvníkům, partnerům a klientům, kteří přispěli k úspěchu výstavy drupa 2024. Ohromující odezva a nadšení na výstavě posilují postavení společnosti Komori jako lídra v tiskovém průmyslu, který je odhodlán poskytovat výjimečná řešení, jež posouvají budoucnost tisku, a upevňují důvěru v závazek společnosti Komori k excelenci.