graffiNOVINY

Komori Europe vítá pana Heiningera jako nového generálního ředitele

21.05.2024

Komori Europe s hrdostí oznamuje jmenování pana Heiningera do funkce generálního ředitele. Díky svým rozsáhlým zkušenostem a odborným znalostem bude pan Heininger cenným přírůstkem, který podpoří rozvoj a implementaci strategických iniciativ k dalšímu posílení růstu a konkurenceschopnosti společnosti.

Pan Heininger, který má prokazatelné výsledky v oblasti růstu a transformace, svými strategickými postřehy a odbornými znalostmi v oboru nepochybně posune Komori Europe k dalšímu úspěchu a vedoucí pozici na trhu. Pro zajištění kontinuity a stability si pan Heininger ponechá i svou pozici generálního ředitele MBO Group.

Kromě toho Komori Europe s potěšením vítá pana Hashimota jako nově jmenovaného provozního ředitele. Díky svému silnému provoznímu zázemí a strategickému rozhledu bude pan Hashimoto hrát klíčovou roli při zvyšování efektivity a podpoře inovací v celé organizaci. Jeho jmenování zdůrazňuje závazek Komori Europe k provozní dokonalosti a spokojenosti zákazníků.

S příchodem nového generálního a provozního ředitele společnost Komori blahopřeje panu Kajitovi, bývalému vedoucímu Evropského obchodního ústředí a prezidentovi Komori Europe, k jeho nové pozici jako vedoucího jednotky obalářského oddělení Packaging Solution Business Unit.

 

„Rád bych využil této příležitosti a vyjádřil své upřímné poděkování panu Kajitovi. Jeho oddanost a vynikající vedení byly klíčové pro nedávné úspěchy Komori. Jsem hluboce vděčný za jeho významnou roli v Komori Europe a přeji mu mnoho úspěchů v jeho nové roli vedoucího jednotky obalářského oddělení Packaging Solution Business Unit.“

Thomas Heininger

Komori se těší na spolupráci s panem Heiningerem a panem Hashimotem v jejich nových funkcích a je přesvědčena, že jejich zkušenosti a nadšení obohatí mezinárodní tým. Misí Komori je využít bohatou kulturní rozmanitost a rozsáhlé odborné znalosti Komori a MBO k vytvoření ještě těsnějších spojení v rámci evropského trhu. S podporou pana Heiningera a pana Hashimota se Komori snaží přistupovat k evropskému trhu tisku s moderním širším portfoliem inovativních řešení.